Conform legii, produsele pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Produsele vor fi returnate în ambalajul original în aceeași stare în care au fost primite, fără a prezenta urme de uzură sau/și deteriorare.

Returul va fi anunțat telefonic, prin email sau folosind formularul de retur, costul transportului fiind suportat de client. Un model de formular de retur poate fi accesat aici.
Suma aferentă returului va fi virată prin transfer bancar în contul indicat de client în maxim două zile lucrătoare de la primirea returului. În cazul în care se dorește schimbarea unui produs, suma de plată aferentă returului poate fi folosită pentru achitarea altui produs. În cazul în care articolul nou achiziționat are un preț mai mare decât prețul articolului returnat, diferența va fi achitată integral de cumpărător. Dacă produsul nou ales are un preț mai mic decât al produsului returnat, diferența va fi înapoiată clientului. Diferența ce urmează a fi returnată va fi virată prin transfer bancar în contul indicat de client în maxim 10 de zile de la returul produselor.

Ai dreptul de a returna intreaga comanda sau o parte a acesteia in termen de 14 zile calendaristice de la data la care ai primit-o, fara a fi obligat sa ne spui motivul pentru care doresti sa returnezi produsele. In acest caz, platesti doar costurile de transport pentru returnarea produselor.Daca motivul returului consta in vicii ale produsului (produs neconform) sau erori de livrare (produsul comandat nu s-a livrat in cantitatea, marimea sau culoarea comandate sau a fost livrat alt produs decat tipul comandat, etc.) costurile de transport pentru retur vor fi suportate de S.C. GEVAGADO COMTRANS S.R.L, DOAR prin firma de curierat FAN Courier. In cazul in care ai optat pentru un alt serviciu de curierat decat cel agreate (FAN Courier), taxa de transport pentru retur va fi suportata de catre tine. De asemenea, trebuie te asiguri ca returul va ajunge la unul dintre centrele zonale mentionate mai jos (in cadrul pct. 1.2) in maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Retururile ce depasesc acest termen vor fi refuzate.