Termeni și condiții de utilizare la cumpărăturile online

Date de identificare pentru SC GEVAGADO COMTRANS SRL

SC GEVAGADO COMTRANS SRL

RO6358459

J06/735/1994

BISTRITA, STR. DORNEI, NR. 40, COD 420032

CONT RO18 RZBR 0000 0600 0544 7298

RAIFFEISEN BANK


Magazin online: www.esportcenter.ro
Magazine: Sport Center , Bistrita, str. Dornei, nr. 40

E-mail: 
Condiţii de plată şi de livrare 
Valoarea minimă pe comandă este de 100 RON.
Preţul produselor afişat pe site este în lei (RON), are TVA inclus şi nu include taxa de transport si ramburs, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte. Eventualele modificări de preţ, reduceri sau promoţii vor fi menţionate în mod explicit în descrierea produsului.
Modalitatea de plată este prin ramburs: plata se face în numerar (RON) la livrare, în momentul primirii coletului.
Termenul de livrare obişnuit al produselor comandate pe site se încadrează între 24 si 48 ore (in zilele lucratoare) de la momentul confirmării telefonice a comenzii. În conditii speciale, SC GEVAGADO COMTRANS SRL. își asumă dreptul de a mări timpul de livrare.
Transportul se face prin firma de curierat Fan Courier. Transportul produselor şi rambursul banilor costă 20 RON pentru orice destinaţie, se vor adauga la preţul total al comenzii și se vor achita la primirea produselor comandate. Comenzile cu valoare totala mai mare de 300 RON beneficiaza de transport gratuit.
SC GEVAGADO COMTRANS SRL trimite produse numai pe teritoriul României.
SC GEVAGADO COMTRANS SRL nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de acurateţea adresei de livrare declarată.

SC GEVAGADO COMTRANS SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv SC GEVAGADO COMTRANS SRL  își asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz SC GEVAGADO COMTRANS SRL va informa clientul asupra situației create.

Condiţii de returnare a produselor comandate
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.
În concluzie, clienţii www.esportcenter.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, nefolosite, fără uzură, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. SC GEVAGADO COMTRANS SRL va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeaşi valoare, alese de către client, în cel mult 30 de zile. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de către cumpărator.
Returnarea banilor se realizează tot în termen de 30 de zile, iar cheltuielile aferente (transferul bancar sau curierul) vor fi suportate de către cumpărător.
ACESTE CONDIȚII DE RETURNARE SE APLICĂ EXCLUSIV ACHIZIȚIILOR REALIZATE ONLINE, pe www.esportcenter.ro, NU ȘI CUMPĂRĂTURILOR REALIZATE ÎN MAGAZINELE NOASTRE FIZICE

Obligaţiile utilizatorului
Vizitatorul site-ului se obligă să respecte drepturile de autor care sunt anexe conţinutului acestui website. Utilizatorul care îşi creează cont şi face comenzi se obligă să furnizeze informaţii reale şi valide asupra datelor sale de contact şi pentru adresa de livrare a comenzii. În caz contrar, SC GEVAGADO COMTRANS SRL îşi rezervă dreptul de a bloca contul utilizatorului. În cazul unei tentative de fraudă, SC GEVAGADO COMTRANS SRL va bloca accesul utilizatorului pe site şi va lua măsuriile prevăzute de legile în vigoare.

Raport de confidenţialitate
Datele furnizate de către clienţi către SC GEVAGADO COMTRANS SRL pentru efectuarea comenzilor se vor folosi numai în scopul în care au fost solicitate clientului, fără a fi puse la dispoziţia unor terţe persoane.
Datele personale ale clientului vor fi folosite de către SC GEVAGADO COMTRANS SRL numai în scopul declarat al acestui site. 
SC GEVAGADO COMTRANS SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date cu informaţiile furnizate de către client (date personale și comenzi).

Datele personale ale clienţilor pot fi transmise autorităţilor în drept, la solicitarea îndreptăţită a acestora, în scopul verificărilor tranzacţiilor comerciale, sau în caz de litigiu. SC GEVAGADO COMTRANS SRL îşi declină orice responsabilitate privitoare la conţinutul oricărui site care se poate accesa prin legăturile care pornesc de la site-ul său, acestea revenind în răspunderea proprietarilor/administratorilor acestor site-uri.
SC GEVAGADO COMTRANS SRL îşi asumă dreptul să dezactiveze contul unui utilizator sau să-i blocheze accesul la site în cazul în care acesta comite o fraudă legată de site.

Calitatea produselor
În magazinul on-line se pot găsi produse în exclusivitate sau care sa aiba preţuri valabile numai la comanda on-line. Acest lucru va fi mentionat expres în descrierea produsului.
SC GEVAGADO COMTRANS SRL nu este raspunzătoare de eventualele nepotriviri de mărimi pentru produse, acestea fiind cele furnizate de către producător.
SC GEVAGADO COMTRANS SRL nu-și asumă responsabilitatea pentru defectele apărute în urma transportului. Produsele și mărcile producătorului folosite sunt conforme cu legislaţia dreptului de autor şi cu celelalte legi aferente în vigoare în Romania.

Garanţia produselor
Termenul de garanţie al produselor variază între 1 şi 24 luni, se refera la defectele de fabricatie conform conditiilor oferite de către producătorul original si se acorda in mod exclusiv doar cumparatorului initial.
Garanţia intră in vigoare la data achiziţionării produsului, se aplică clientului initial şi nu este transferabilă. Garanţia este limitată in mod expres la repararea sau înlocuirea componentei în cauză. Nu intră sub incidenţa garanţiei: uzura normală aparută în timp, asamblarea incorectă, procedurile defectuoase de efectuare a întreţinerii, instalarea de componente sau accesorii cu altă destinaţie decât cea originală sau cu grad scăzut de compatibilitate, accidente, abuzuri, neglijenţe. Garanţia se pierde dacă produsul este folosit în alte scopuri decât cele recomandate. Pentru a putea beneficia de garanţie, produsul trebuie insoţit de bonul fiscal sau factura fiscală şi, după caz, de certificatul de garanţie valabil. 

Promoţii şi oferte speciale
SC GEVAGADO COMTRANS SRL îşi stabileşte singură regulamentele promoţiilor şi a concursurilor pe care le organizează, respectând legislaţia în vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinta eventualilor participanţi prin intermediul site-ului.
De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile şi preţurile promoţionale se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate pe site în intervalul de timp în care promoţia este validă şi în limita stocului disponibil. SC GEVAGADO COMTRANS SRL nu garantează disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor pentru promoţie și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă. 

Conflict de interese
Orice tentativă de acces neautorizat pe site şi orice încercare de fraudă va fi adusă la cunoştinţa autorităţilor competente.
Orice conflict apărut Între SC GEVAGADO COMTRANS SRL şi clienţi se va încearca să se rezolve pe cale amiabilă între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu se poate realiza se vor aplica prevederile legale din România şi soluţionarea conflictului va intra în compentenţa instanţelor româneşti. 

Limitare de responsabilitate 
Companiile, produsele sau serviciile menţionate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei şi nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii sau a oricărei entităţi care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi.
Informaţiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor. SC GEVAGADO COMTRANS SRL nu îşi asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru bug-urile din securitatea serverului care găzduieşte site-ul.
Termenii şi condiţiile generale de vânzare, ca şi preţurile sunt acceptate în deplină cunoştinţă de către cumpărător, actul de cumpărare implicând acceptarea imediată şi totală a prezentelor condiţii de vânzare.

Platformă de funcţionare
Website-ul nostru este optimizat să funcționeze pe următoarele browsere web: Internet Explorer 7+, Opera 2.0+, Safari 2+ și Firefox 2+. În cazul în care întâmpinați dificultăți în navigare vă recomandăm să folosiți unul din browserele de mai sus. 

Copyright și drepturi de folosire
Acest website este realizat de …………………………….. și este administrat de către SC GEVAGADO COMTRANS SRL
Conţinutul website-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică şi alte date – este proprietatea SC GEVAGADO COMTRANS SRL şi a furnizorilor săi, dacă nu este menţionat alt proprietar. Acesta este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente din cadrul site-ului fără acordul companieiSC GEVAGADO COMTRANS SRL sau a furnizorilor săi se pedepseşte conform legilor românesti în vigoare.

Folosirea acestui website, incluzând efectuarea de comenzi implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.
SC GEVAGADO COMTRANS SRL funcţionează conform tuturor prevederilor legislaţiei României în vigoare SC GEVAGADO COMTRANS SRL nu este răspunzătoare pentru eventualele greşeli de tipar, preţuri sau caracteristici ale produselor. De asemenea, SC GEVAGADO COMTRANS SRL nu este răspunzătoare de datele furnizate de către furnizorii săi.

Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii clientul îşi asumă în totalitate acestea.
Termenii şi condiţiile prezente mai sus pot fi modificate fără preaviz.

REGULAMENT GDPR

Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) este un nou cadru juridic al legislației privind protectia datelor în UE și intra în vigoare la 25 mai 2018. Spre deosebire de Directiva CE 95/46, care guvernează această prelucrare înainte de acest punct, GDPR are un efect direct în cadrul Uniunii Europene și nu este necesar să fie transpus la nivel național. În acest fel, se va urmări armonizarea legilor care reglementează prelucrarea datelor cu caracter personal în Europa iar in anumite circumstanțe, domeniul de aplicare al său poate fi extins dincolo de frontierele Europei.Dacă sunteți o organizație care prelucrează date cu caracter personal, este foarte probabil să fiti sub incidenta prevederilor GDPR. În acest sens, sunteți supus obligațiilor și trebuie să le respectați. Același lucru este valabil și pentru eSport Center SRL / www.esportcenter.ro, care, având în vedere situația sa, este legat de obligații diferite, în calitatea sa de procesator și de operator de date.Definitii:  Înțelegerea aspectelor reale specifice ale reglementărilor europene nu este o sarcină ușoară, atunci când regulamentul GDRP conține 99 de articole și numeroase linii directoare cu privire la modul în care se va aplica. Înțelegerea acestor probleme este, totuși, esențială pentru a evita orice risc care ar putea apărea dintr-o interpretare imprecisă a obligațiilor de reglementare ale organizației dumneavoastră. Prin urmare, este esențială înțelegerea corectă a termenilor definiți mai jos:Date personale: orice informație referitoare la o persoană reală identificată sau identificabilă. O persoană reală identificabilă este definită ca orice persoană reală care poate fi identificată direct sau indirect.Prelucrare: orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează pe date cu caracter personal sau pe seturi de date cu caracter personal, prin mijloace automatizate sau nu, cum ar fi colectarea, înregistrarea, transmiterea, stocarea, conservarea, extragerea, consultarea, utilizarea sau alte operatiuni.Operator: persoana fizică sau juridică, autoritatea publică sau alt organism, care singur sau împreună cu alții, determină scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.Procesor: persoana fizică sau juridică, autoritatea publică sau alt organism care prelucrează date cu caracter personal în numele operatorului.Protecția datelor asigură faptul că datele persoanelor sunt păstrate în siguranță și utilizate în scopuri clare pe care individul le-a acceptat.Confidențialitatea datelor se referă la securitatea informatică și la măsurile luate pentru a păstra datele în siguranță în timp ce se află într-o organizație sau în timp ce acestea sunt transferate către o terță parte.În conformitate cu GDPR, sunteți obligat să vă asigurați că înregistrările sunt exacte și actualizate, iar informațiile sunt păstrate numai atâta timp cât organizația are nevoie de ele sau pastrate conform legislatiei.O curățare a datelor pare cel mai sensibil prim pas, acest lucru ar trebui să stabilească cât timp ar trebui păstrate anumite tipuri de informații înainte ca acestea să fie eliminate în siguranță. O persoana desemnata in companie ar trebui numita ca responsabil, pentru a vă asigura că acest lucru este monitorizat în mod regulat;  astfel încât organizația să respecte stergerea datelor de care nu mai are nevoie.Dacă nu ați stabilit datele pe care doriți să le prelucrăm, timpul prelucrării ori scopul, vă rugăm să ne informați pentru a intra și dumneavoastră în conformitate cu Regulamentul.eSport Center SRL în calitate de procesator

Prelucrarea datelor personale numai în scopul efectuării corecte a serviciilor: eSport Center SRL prin intermediul www.esportcenter.ro nu va procesa niciodată informațiile dvs. în alte scopuri, decat cele pentru furnizarea serviciilor (marketing, etc.).

În calitate de persoană împuternicită (Magazin Online), din perspectiva Regulamentului, procesăm doar datele cu caracter personal pe care dumneavoastră le-ați stabilit, pentru timpul indicat și în scopurile impuse de dumneavoastră ca operator. Vă asigurăm că datele dumneavoastră sunt în siguranță, rămân proprietatea dumneavoastră și sunt stocate doar pe servere din Romania. Sistemul de back-up este foarte bine implementat și securizat, situat în spațiul European, iar nimeni în afara personalului nostru din departamentul tehnic nu are acces la aceste sisteme.

Aplicarea unor standarde stricte de securitate pe servere si infrastructura pentru a asigura un nivel ridicat de securitate pentru clienții noștri.

Raportarea oricăror încălcări a datelor fără “întârziere nejustificată”.

eSport Center SRL în calitate de operator

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi prelucrate de alte entități desemnate de eSport Center SRL să prelucreze datele în numele și pe seama sa. Cu toate acestea, eSport Center SRL rămâne operatorul datelor dumneavoastră. Astfel, este posibil sa transmitem datele către autorități publice, consultanți externi, împuterniciți către care am externalizat furnizarea anumitor servicii din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spațiului Economic European, asigurându-ne însă întotdeauna că instituim garanții adecvate pentru protejarea datelor (spre exemplu, clauze contractuale de confidențialitate și de protecție a datelor).

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal se rezumă la desfășurarea activității de furnizare a produselor comandate de clienți. Vom prelucra datele cu caracter personal într-o manieră conformă cu Regulamentul EU 2016/679; temeiul legal fiind încheierea și executarea contractului în cazul procesării comenzilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).

Datele cu caracter personal prelucrate includ numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, CNP, data nașterii clientului și detaliile privind comenzile transmise către subscrisa. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate și prelucrate pentru o perioadă necesară pentru a atinge scopul prelucrării.

Aveți dreptul de a cere operatorului accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și dreptul ca acestea să nu fie prelucrate sau transferate. De asemenea, aveți dreptul la portabilitatea datelor, în anumite condiții.

Începând cu data de 25 mai 2018, puteți contacta responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal la următoarea adresă de e-mail: office@esportcenter.ro

In calitate de client eSport Center SRL, ce drepturi am ?

 • Dreptul la informare– puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;
 • Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
  • Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul de opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
  • Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
  • Dreptul de retragere a consimțământului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
  • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin simpla transmitere a unei solicitări la adresa de e-mail office@esportcenter.ro

.

Cine deține datele personale utilizate și stocate de client ca parte a serviciilor ?

Datele stocate de client pe serverele eSport Center SRL in cadrul produselor achizitionate rămân proprietatea clientului.

eSport Center SRL nu va accesa și nu va folosi aceste date decât în cazul în care este necesar pentru a asigura functionalitatea serviciilor (reparare baza de date, restore fisiere din backup, depananre erori site)

Sunt transferate in afara Uniunii Europene datele clienților?

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi prelucrate de alte entități desemnate de eSport Center SRL să prelucreze datele în numele și pe seama sa. Cu toate acestea, eSport Center SRL rămâne operatorul datelor dumneavoastră. Astfel, este posibil sa transmitem datele către autorități publice, consultanți externi, împuterniciți către care am externalizat furnizarea anumitor servicii din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spațiului Economic European, asigurându-ne însă întotdeauna că instituim garanții adecvate pentru protejarea datelor (spre exemplu, clauze contractuale de confidențialitate și de protecție a datelor).

Cât timp sunt stocate si prelucrate datele personale ale clientilor ?

PENTRU PRELUCRAREA COMENZILOR, DURATA PRELUCRĂRII VA VARIA ÎN FUNCȚIE DE PERIOADA CONTRACTUALĂ AGREATĂ DE PĂRȚI. PENTRU ÎNDEPLINIREA ANUMITE OBLIGAȚII LEGALE (CUM AR FI OBLIGAȚIILE EVIDENȚĂ DE CONTABILĂ ȘI RAPORTARE FISCALĂ, ARHIVARE ETC.), DURATA PRELUCRĂRII VARIAZĂ ȘI EA ÎN FUNCȚIE DE OBLIGAȚIA LEGALĂ INCIDENTĂ. ÎNCEPÂND CU DATA DE 25 MAI 2018, INFORMAȚII DESPRE DURATA PRELUCRĂRII DATELOR DUMNEAVOASTRĂ POT FI OBȚINUTE LA URMĂTOAREA ADRESĂ DE E-MAIL: OFFICE@ESPORTCENTER.RO